AKTUELNO

Njen ceh je bio mnogo veći nego ostalih gostiju u istom rizortu.

Atraktivna pevačica Katarina Kaja Ostojić potrošila je za tri dana u luksuznom hotelu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima oko 3.600 evra. Pevačica je odlučila da se odmara u predsedničkom apartmanu luksuznog hotela koji se nalazi u prestižnom delu pustinje. Upravo zbog toga njen ceh je bio mnogo veći nego ostalih gostiju u istom rizortu.

- Bio joj je potreban odmor, te je Kaja u društvu prijatelja otputovala u Dubai. Bez članova porodice poželela je da maksimlano uživa u luksuzu te je za sebe iznajmila velelepni apartman čija cena jednog noćenja iznosi oko 1.200 evra - otkriva izvor, i dodaje da pevačica nije napuštala rizort sve vreme.

- Želela je da ima potpuni mir, te je u luksuznom rizortu nekoliko dana provodila tako što je čim se probudi išla na bazen i obližnju plažu, na kojoj zbog boravka u predsedničkom apartmanu ima poseban tretman. Uveče se viđala sa prijateljima i nazdravljala u restoranima koji su u okviru rizorta. Nije želela da posećuje znamenitosti Dubaija, već je sve vreme boravila u rizortu. Sa sobom je u svakom trenutku imala taster kojim je pozivala osoblje, koje joj je na usluzi bilo 24 sata dnevno. Doručkovala je i ručala na plaži, a oni su joj ispunjavali sve želje.

Prema rečima našeg izvora koji je blizak pevačici, za putovanje se naprasno odlučila i niko ne zna šta je razlog tome.

- Njen suprug Džunior Džek je za to vreme bio u Belgiji, gde je i njena ćerka iz prvog braka. Kaja se po čitav dan fotografisala i fotografije slala, pretpostavljam Džunioru. Ona je dodatno plaćala masaže, koje koštaju nekoliko stotina evra jer ih rade najbolje Tajlanđanke koje su upravo zbog svoje umešnosti dovedene u Emirate. Tako je Kajin odmor od nekoliko dana koštao najmanje pet hiljada evra.

Kaja je rekla da nije žalila ni evro potrošen na ovaj luksuzni odmor ali misli da nije umesno da priča o sumi u javnosti. Inače, Kaja je poznata kao neko ko čim počne lepo vreme kreće na putovanja, a ovogodišnju sezonu očigledno je otvorila odlaskom u Dubai.

Autor: Pink.rs

#Kaja Ostojić

#pevačica

'